SEO просування YouTube каналу. Як зробити це просто?

YouTube SEO—просування – це процес оптимізації відео, завдяки якому ви можете покращити рейтинг каналу за органічними результатами пошуку на YouTube. SEO для YouTube допомагає оптимізувати відео для просування його на перші позиції при пошуковому запиті на YouTube. Чим краще відео та його метадані відповідають запиту, тим вище воно виявляється у списку пошукових запитів. Також роль грає те, як часто до ролика переходять із результатів пошуку.

При створенні роликів для YouTube слід враховувати головну умову: відео має бути корисним та якісним. Якщо вміст відео не відповідає заголовку та темі, то марно накручувати кількість переглядів. Цей ролик не відображатиметься у пошуку, тому що користувачам він не сподобається.

Просування на YouTube

  • Просувайте свій канал і відео на різних сайтах, форумах та соціальних мережах. Нехай про вас дізнається якомога ширша аудиторія.

  • Скористайтеся API YouTube, Щоб створіті значок YouTube і розмістіті його на своєму сайті. Так ві зможете залучіті новіх глядачів на свій канал.

  • Дозвольте іншим вбудовувати свій контент – це допоможе його розповсюдженню. У кожного відео є URL-адреса для вбудовування. Їм можна користуватися, щоб розмістити ролик на веб-сайті. Розішліть посилання авторам блогів, яким може бути цікавим ваш контент.

  • Якщо ваші відео присвячені оглядам товарів, згадуйте якнайбільше додаткової інформації. Вказуйте у тегах ідентифікатори UPC, EAN, ISBN, MPN, а також модель та бренд. Наприклад, до огляду системи зберігання ReadyNAS Duo можна додати такі теги: UPC: 0606449056822, MPN: RND2150-100NAS, бренд: NetGear.

Ключові слова

Ключові слова каналу — це розділи, в яких ви можете вказати конкретні слова, за якими ви бажаєте просувати свої відео та канал. Наприклад, якщо у вас канал про проходження комп'ютерних ігор, то ви можете вказати ключове слово — летсплей.

YouTube ключові слова

кейвордстул хостинг Україна

 

Під час підготовки тексту опису каналу використовуйте ключові слова.

Важливо вказати ключові слова каналу у розділі налаштувань. Це дозволить пошуковим алгоритмам YouTube точніше визначати, у яких сторонніх каналах та відео схожої тематики можна рекомендувати ваш контент.

ютуб хостинг Україна

 

Як подивитися ключові слова youtube

Для перегляду ключових слів стороннього каналу нам знадобиться спеціальний плагін для YouTube, який дозволяє безкоштовно підглянути ключові слова будь-якого каналу. Називається він vidIQ Vision.

  1. Реєструєте обліковий запис на www.vidiq.com.
  2. Встановлюєте плагін vidIQ Vision для браузера Google Chrome (щодо інших браузерів не знаю).
  3. Заходьте на YouTube і авторизуєтесь у плагіні. Ви його помітите, він відображатиметься праворуч від відео. Після авторизації там праворуч буде показуватися статистика по кожному відео.

Після того, як ви встановите цей плагін, заходьте на будь-який канал за вашою тематикою та бачите всі ключові слова, які на ньому використані.

Інструмент підказки ключових слів youtube

Keyword Tool – це найкраща альтернатива інструменту для пошуку ключових слів YouTube. Keyword Tool використовує функцію автозаповнення (пошукових підказок) YouTube для створення дуже близько пов'язаних тематично, низькочастотних пошукових запитів по певній темі. Функція автозаповнення YouTube, так само як і функція автозаповнення Google, була створена з метою поліпшення досвіду користувача. Вона допомагає користувачам знаходити відео швидше, рекомендуючи певні ключові слова, коли користувачі починають вводити пошуковий запит.

Keyword Tool для YouTube допоможе вам знайти понад 750+ низькочастотних пошукових запитів за допомогою автозаповнення YouTube. Інструмент генерує ключові слова, додаючи різні літери та цифри до та після вказаного вами пошукового запиту. Для того, щоб зробити ключові слова, що генеруються, більш релевантними, Keyword Tool дозволяє вам вибрати країну та мову, які ви хочете використовувати для генерації ключових слів.

— І вводимо ключове слово

Далі збираємо релевантні (відповідні) фрази та зберігаємо в блокнот або excel.

Ось і все, що потрібно далі, це написати текст, який буде мати ключові слова, розмістити текст в описі відео, також важливо, щоб ці ключові слова згадувалися в самому відео.

 


 

реєструйте домен та замовляйте хостінг в компанії «Хостінг Україна».

Ми надаємо якісний і не дорогий хостинг SSD від 1$, VPS на SSDвід 12$, Cloud (хмарній) хостінг від 3$, Хмарній VPS від 6$. Віділеній сервер або dedicated server.

Наша цілодобова технічна підтрімка допоможе Вам вірішіті будь-які запітання.

Ми дбаємо про наших клієнтів у режимі 24/7/365.

 

Коментарі

smolinskyalexey
ссылка на ЮтубАпи - 404, ошибка
rudenko
Спасибо, исправили
rudenko
Спасибо, исправили