Топ 10 безкоштовних редакторів зображень онлайн

Графіка і фотографії відіграють важливу роль у всесвітній павутині. Постачальники веб-сервісів використовують візуальні елементи, щоб зробити їх послуги більш привабливими, компанії використовують високоякісні фотографії для медіа-презентації, а соціальні мережі просто не можуть обійтися без зображень.

Фотографії продуктів, святкові та профільні зображення мають одну спільну рису: без попередньої корекції і поліпшення вони тепер публікуються тільки в самих рідкісних випадках. Удосконалення фотографій стало популярним видом спорту і більше не призначене для професійних фотографів і дизайнерів.

Однак, якщо результат не повинен відповідати найвищим стандартам якості, багато користувачів вважають за краще використовувати безкоштовні редактори зображень онлайн, які надають основний функціонал для обробки зображень. Нижче ми розглянемо самі краще з них.

Pixlr Editor 

Pixlr Editor - хостинг Україна

 

У 2008 році, після року розробки, швед Ола Севандерссон випустив своє хмарне програмне забезпечення для обробки зображень Pixlr Editor.

Пізніше він приєднався до компанії Autodesk і розробив мобільні версії програми для редагування зображень на iOS і Android. Веб-додаток можна безкоштовно використовувати в усіх поширених браузерах без необхідності реєстрації. Однак обов'язковою умовою є наявність Adobe Flash Player, оскільки в програмі є різні елементи флеш-пам'яті. З Pixlr Express доступна зменшена версія для оптимізації зображень меншого розміру.

Зовнішній вигляд і стандартне розташування елементів управління дозволяють користувачеві швидко забути, що це веб-додаток, що запускається в браузері, особливо в повноекранному режимі. Ясні, інтуїтивно зрозумілі і візуально привабливі рядки меню і поля додають задоволення при використанні. На додаток до видатному зручності, програмне забезпечення також вражає своїми численними функціями.

На додаток до універсального вибору інструментів корекції, Pixlr Editor пропонує безліч фільтрів для зміни фотографій і графіки. Наприклад, ви можете розмити їх, зробити з них пікселі і перетворити їх в рельєфи, сепію або теплові зображення. Для процесу обробки. Доступно будь-яку кількість рівнів.

Pho.to

 

Pho.to - хостинг Україна

 

Editor.Pho.to надає ще одну безкоштовну альтернативу редагування фотографій.

Щоб створити або відредагувати фотографії або графіку, ви можете вибрати зображення на своєму комп'ютері, в Facebook або на одному з існуючих зразків фотографій.

Тепер ви можете швидко і легко редагувати зображення без будь-яких технічних вимог. У вас є можливість повернути, обрізати або змінити розмір зображення.

Ви можете вносити поправки в зображення, такі як експозиція, контрастність, різкість або кольору, і налаштовувати їх відповідно до своїх потреб. Крім того, для редагування та дизайну доступні різні наклейки, рамки, фільтри, ефекти і текстури. Відповідний текст доповнює ваші зображення і графіку.

Просте у використанні, ясна і безкоштовне - це додаток для редагування графіки є найбільш часто рекомендованої альтернативою Photoshop.

VintageJS

 

VintageJS - хостинг Україна

 

Відмінним і простим інструментом для редагування фотографій онлайн є плагін jQuery Vintage.js, який включає набір найпопулярніших функцій обробки графіки.

Розробник Роберт Фляйшманн розробив додаток, за допомогою якого ви можете всього за кілька кліків перетворити свою фотографію в чудову вінтажну або сепію. Для цього ви можете використовувати готові автоматичні ефекти, які потім можна оптимізувати вручну за допомогою повзунків. Ви також можете додати різні фоторамки та налаштувати яскравість і контрастність.

За загальним визнанням, цей інструмент не пропонує надто великого контролю над вашими фотографіями у фоновому режимі, але швидке редагування в Інтернеті працює з ним дуже добре, і у вас є можливість за тридцять секунд опублікувати свої фотографії в онлайн-галереї або просто завантажити їх для особистого користування.

Ви також можете вставляти свої фотографії, які були піддані онлайн-редагування раніше. Невеликий недолік: цей інструмент заснований на браузері і недоступний як додаток для мобільних ОС.

AnyMaking

AnyMaking - хостинг Україна

 

Зручний сервіс обробки зображень AnyMaking позиціонується як додаток з найбільшим вибором візуальних ефектів. Всі функції редагування містяться в інтерфейсі, і ви відразу дізнаєтеся, на що здатний редактор.

Тут ви знайдете такі цікаві ефекти як створення мультиплікаційної анімації, малюнок олівцем або ефект розплавлення картинки.

Інші функції редагування структуровані аналогічно, тому на першому кроці завжди вибирається функція редагування, потім завантажується редаговане зображення, і на наступній сторінці огляду зображення можна редагувати відповідно до обраної функцією і зберігати в необхідному форматі.

PhotoMania

 

PhotoMania - хостинг Україна

 

Це безкоштовне потужна програма підтримує більше 40 форматів фотографій і поставляється з багато заповненим набором інструментів для подальшої обробки цифрових фотографій.

У редакторі вас чекають більше 50 фільтрів з різними ефектами, такими як суперрезкость, видалення шуму, кольоровість, обрізка або обертання. У режимі альбому користувачі управляють фотографіями за категоріями або папок.

Photomania - це справжній універсал для роботи з зображеннями. Ви можете використовувати програмне забезпечення як засіб перегляду зображень, редактор зображень, конвертер фотографій, менеджер альбомів або для створення презентацій. Для презентацій серії фотографій також можна експортувати в форматі PDF або у форматі HTML.

BeFunky

BeFunky - хостинг Україна

 

Легке і швидке додаток BeFunky є відмінним безкоштовним редактором фотографій, який ви можете використовувати онлайн без завантаження.

У BeFunky у вас є фоторедактор, творець колажів і стильової фільтр-дизайнер, за допомогою якого ви можете швидко і легко створювати справжні шедеври з нудних зображень.

Після того, як ви завантажили зображення, ви можете автоматично поліпшити його в пункті меню «Редагувати» або вирізати його вручну, змінити розмір, повернути, прикрасити, підвищити різкість, згладити або розмити його.

«Perfect Skin Tool» дає вам можливість виправити зморшки і помилки, видалити червоні очі або відбілити зуби. Ви також можете використовувати фільтри рум'ян, кольору очей, туші, олівця для брів або помади.

PhotoFunny

PhotoFunny - хостинг Україна

 

Це простий онлайн-редактор, який дозволяє легко перетворити ваші фотографії в дивовижне і веселе твір мистецтва. І що ще краще - PhotoFunny абсолютно безкоштовний.

Якщо ви хочете розважити своїх друзів в соціальних мережах, витративши небагато часу, це додаток для редагування підійде як не можна краще.

Редактор доступний як додаток для Android, iOS і Windows Phone, а також як додаток для Windows 10. Ви також можете редагувати свої фотографії прямо в браузері при відвідуванні веб-сайту.

Редагування зображень пропонує фото і текстові ефекти. Ви можете показати своє обличчя в художніх галереях і на кіноекранах, прикрасити його квітами, масками смерті або вухами пасхального кролика або стати поруч з героями Сутінків. Ви також можете застосувати безліч текстових ефектів і побачити свій власний текст на вуличних покажчиках, в рекламних оголошеннях або кінотеатрах.

Picnik

 

Picnik - Хостинг Україна

 

Це безкоштовний додаток для редагування фотографій для iOS і Android. Тут реалізовані загальні інструменти обробки насиченості, експозиції або контрасту зображень.

Однак найбільше розробники сконцентрувалися на одному аспекті: освітлення настроїв в мотивах фону. Picnik пропонує більше 30 попередньо встановлених фільтрів, які можна використовувати для створення вечірнього настрою або перетворення денного зображення в нічний.

Щоб реалізувати це відповідним чином, програмне забезпечення автоматично відокремлює область зображення «неба» від решти об'єктів. Відповідний ефект потім можна відрегулювати для переднього плану і фону за допомогою двох повзунків.

В цілому, Picnic - це програма, яка забавно і добре виконує те, що обіцяє. Тим не менш, це не повноцінне додаток для редагування фотографій.

Fotor

 

Fotor - хостинг Україна

 

З Fotor у вас епод рукою знаходяться всі класичні функції, які ви напевно дізнаєтеся з Photoshop. Ви можете не тільки редагувати класичні фотографії онлайн, ви також можете додати безліч вінтажних ефектів або фоторамок.

Ви можете використовувати більшість функцій без попередньої реєстрації. Просто завантажте відповідне зображення і почніть. Вам потрібно лише активувати кілька обраних додаткових функцій при реєстрації. Відмінними рисами Fotor є, наприклад, можливість робити HDR фотографії із серії експозицій.

За допомогою цього інструменту ви також можете створювати колажі і оформляти вітальні листівки. Він містить багато класних шаблонів, які ви можете легко наповнити життям згідно вашим ідеям. З мінусів: більшість текстів на шаблонах написані англійською мовою.

Canva

canva - хостинг Україна

 

Canva працює в будь-якому браузері і ідеально підходить для перетворення ваших улюблених знімків в листівки, постери, запрошення і повідомлення в соціальних мережах. Якщо ви цінуєте блискуче присутність в Інтернеті, Canva - це інструмент для вас.

Canva доступна в двох версіях: безоплатній та платній. Безкоштовна версія достатня для домашніх користувачів. Просто зареєструйте свою адресу електронної пошти, і ви отримаєте 1 ГБ безкоштовного хмарного сховища для ваших зображень і дизайнів, 8 000 редагованих шаблонів і дві папки, в яких ви можете зберегти свою роботу.

Тут ви не знайдете ніяких просунутих інструментів, таких як штампи для копіювання або інструменти інтелектуального вибору, але є повзунок, які можна використовувати для управління колірними тонами, ефектами віньєтки, різкістю, яскравістю, насиченістю, контрастом і багатьом іншим. Текстові інструменти дуже інтуїтивно зрозумілі, і є великий вибір фонів та іншої графіки, які ви можете використовувати для своїх проектів.

 

 

Приєднуйтесь до «Хостинг Україна» і Ви отримаєте: