2.4.5. Видалення створеної резервної копії

Примітки:

  • Створені резервні копії зберігаються протягом 10 днів, після чого автоматично видаляються.
  • Після видалення резервної копії перестає працювати посилання для її скачування.

Для дострокового вилучення створеної резервної копії сайту, бази даних або аккаунта натисніть на кнопку видалення в колонці «Видалити»:

Зміст