Ми використовуємо cookie-файли
Для оптимізації роботи нашого сайту ми використовуємо cookie-файли. Продовжуючи використовувати сайт, Ви погоджуєтеся з використанням cookie-файлів.
Новий дизайн
Панель керування
  • Русский
  • Українська
  • English
  • UAH
  • USD
  • RUB
  • EUR
  • 0-800-307-307 Гаряча лінія
  • +38 (044) 392-74-33 Київ
  • +38 (057) 728-39-00 Харків
  • +38 (056) 794-38-31 Дніпро
  • +38 (032) 229-58-93 Львів
  • +38 (048) 738-57-70 Одеса
  • +38(093) 170-15-42  Life
  • +38 (067) 400-88-44 Київстар
  • +1(888)393-24-51  USA, Toll free
  • +44(131)507-01-14  Great Britain
  • +7 (499) 348-28-61 Москва

1.2.6. Одночасні сесії

Управління одночасними сесіями виконується в розділі «Персональні дані »На вкладці«Безпека».

Якщо одночасні сесії відключені, блок з ними виглядає так: Це означає, що в облікового запису в один момент часу можна працювати тільки з якого-небудь одного пристрою. після Вхіду в панель управління на іншому пристрої поточна сесія буде автоматично завершена.

Після включення одночасних сесій кнопкою «Включити одночасні сесії»Блок буде виглядати так:

  • «IP адреса»- IP-адреса, з якого був виконаний вхід в панель управління.
  • «Час Вхіду»- час, коли був виконаний вхід в панель управління.
  • «Час останнього Вхіду»- час останнього відкрити панель інструментів на пристрої, де був виконаний вхід.
  • «Інформація про клієнта - інформація про клієнта, за допомогою якого виконувався вхід:
    • «Країна»- країна, до якої відноситься IP-адреса.
    • «OS»- операційна система пристрою.
    • «Браузер»- назва і версія браузера.

Коли одночасні сесії включені, в облікового запису можна одночасно працювати відразу з декількох пристроїв. Вхід на новому пристрої більше не буде приводити до завершення поточної сесії.

За допомогою кнопки «Вимкнути одночасні сесії»Можна відключити можливість одночасної роботи з декількох пристроїв.

Натисканням червоної кнопки навпроти певної сесії можна примусово її завершити. Щоб знову потрапити в обліковий запис на пристрої, для якого була завершена сесія, буде потрібно виконати Вхід повторно.