1.7. делегування доступу

Делегування — надання тимчасового доступу до послуги. Після того, як послуга делегована іншому користувачеві хостингу, вона одночасно відображається в декількох панелях управління — в панелі її власника і в панелі тих, кому було надано доступ.

Важливі моменти:

  • Зміна тарифу, трансфер, передача прав та відмова від послуги доступні тільки власнику послуги. Користувач з делегованим доступом виконувати ці дії не може. Примітка Продовжувати послугу без доступу до облікового запису її власника можна за допомогою анонімної оплати.
  • Делегувати доступ до послуги може не лише її власник, а й користувач із делегованим доступом. Інформація про таке делегування буде видна власнику послуги і він може будь-якої миті його скасувати.
  • Делегування автоматично відключається при передачі прав на послугу. У разі необхідності його потрібно буде включати повторно.
  • Для хостинг-акаунтів При делегуванні доступ надається до всього вмісту хостинг-аккаунта, делегувати доступ до окремого сайту можна. Для надання доступу до каталогу певного сайту і його базі даних використовуйте інструкції:

Увага!

Ви несете повну відповідальність за всі дії, які можуть бути виконані третьою особою з послугою, доступ до якої ви надасте.
При наданні доступу незареєстрованим у нас користувачеві:
  • Для нього автоматично буде створена обліковий запис.
  • Йому на пошту буде відправлено листа з паролем, чинним протягом доби.
  1. Відкрийте розділ «Делегування доступу».
  2. Заповніть форму і натисніть «Надати доступ»:
    • «Послуга» - встановіть перемикач навпроти потрібного типу послуги.
    • «Хостинг /домен/VPS/Dedicated» - виберіть послугу, до якої потрібно надати доступ.
    • «E-mail користувача» — вкажіть пошту користувача, якому потрібно надати доступ.
    • «надати доступ до поштових скриньок аккаунта» (Тільки для хостинг-акаунтів) - відзначте, чи потрібно надавати доступ до поштових скриньках делегованого хостинг-аккаунта (доступ до пошти можна буде налаштувати пізніше в будь-який час).
  1. Відкрийте розділ «Хостинг ».
  2. У блоці «Аккаунт» натисніть «Делегування доступу»:
  3. У вікні вкажіть пошту користувача, якому потрібно надати доступ, і натисніть «Надати доступ»:
  1. Відкрийте розділ «Домени».
  2. Розгорніть меню потрібного домену та натисніть «Делегувати доступ»:
  3. У вікні вкажіть пошту користувача, якому потрібно надати доступ, і натисніть «Надати доступ»:
  1. Відкрийте розділ «VPS».
  2. У верхній частині розділу виберіть потрібний сервер (якщо сервер один, він буде обраний за замовчуванням).
  3. На вкладці «Делегування доступу» натисніть «Надати доступ»:
  4. На сторінці, заповніть форму та натисніть «Надати доступ»:
    • «Послуга» - переконайтеся, що перемикач стоїть навпроти «VPS».
    • «VPS» - переконайтеся, що обраний саме той сервер, до якого потрібно надати доступ.
    • «E-mail користувача» — вкажіть пошту користувача, якому потрібно надати доступ.
  1. Відкрийте розділ «Dedicated».
  2. У верхній частині розділу виберіть потрібний сервер (якщо сервер один, він буде обраний за замовчуванням).
  3. На вкладці «Делегування доступу» натисніть «Надати доступ»:
  4. На сторінці, заповніть форму та натисніть «Надати доступ»:
    • «Послуга» - переконайтеся, що перемикач стоїть навпроти «Виділений сервер».
    • «Виділений сервер» - переконайтеся, що обраний саме той сервер, до якого потрібно надати доступ.
    • «E-mail користувача» — вкажіть пошту користувача, якому потрібно надати доступ.
  1. Відкрийте розділ «Делегування доступу».
  2. У блоці «Ви надали доступ» встановіть або зніміть галочку в колонці «Доступ до поштових скриньок»:

Для всіх типів послуг

  1. Відкрийте розділ «Делегування доступу».
  2. У блоці «Ви надали доступ» натисніть кнопку скасувати спроможність в колонці «Скасувати надання доступу»:

Для VPS

  1. Відкрийте розділ «VPS».
  2. У верхній частині розділу виберіть потрібний сервер (якщо сервер один, він буде обраний за замовчуванням).
  3. На вкладці «Делегування доступу» натисніть кнопку скасувати спроможність в колонці «Скасувати надання доступу»:

Для Dedicated

  1. Відкрийте розділ «Dedicated».
  2. У верхній частині розділу виберіть потрібний сервер (якщо сервер один, він буде обраний за замовчуванням).
  3. На вкладці «Делегування доступу» натисніть кнопку скасувати спроможність в колонці «Скасувати надання доступу»:

Для всіх типів послуг

  1. Відкрийте розділ «Делегування доступу».
  2. У блоці «Вам надали доступ» натисніть кнопку відмови від доступу в колонці «Відмовитися від наданого доступу»:

Для хостинг-акаунтів

  1. Відкрийте розділ «Хостинг ».
  2. Перейдіть на потрібний хостинг-аккаунт (Якщо хостинг-аккаунт один, він буде обраний за замовчуванням).
  3. У блоці «Аккаунт» натисніть кнопку відмови від доступу в правому верхньому кутку:

Для VPS

  1. Відкрийте розділ «VPS».
  2. У верхній частині розділу виберіть потрібний сервер (якщо сервер один, він буде обраний за замовчуванням).
  3. У блоці з описом сервера натисніть кнопку відмови від доступу в правому верхньому кутку:

Для Dedicated

  1. Відкрийте розділ «Dedicated».
  2. У верхній частині розділу виберіть потрібний сервер (якщо сервер один, він буде обраний за замовчуванням).
  3. У блоці з описом сервера натисніть кнопку відмови від доступу в правому верхньому кутку:
Зміст