грудня 17

Оплата без вказівки номера карти

Хостинг Україна анонсує нову функцію - оплата послуг без вказівки номера карти. При оплаті послуг банківською картою Visa або MasterCard доводиться кожен раз вказувати номер карти, яка не завжди поруч, що створює незручності. Тепер можна зберігати дані карти і не вводити її номер при наступних оплатах, роблячи оплату в один клік. Для користування послугою в формі оплати встановіть галочку «Зберегти карту для подальших оплат».

 

При наступних оплатах не доведеться вводити номер карти. На сторінці оплати вибирайте збережену карту зі списку і натисніть кнопку «Оплатити». Видалити збережену карту можна, натиснувши на піктограму з Кошика:

 

Але хіба можна зберігати номер карти на сайті, раптом зловмисники вкрадуть номер і CVV-код? Хостинг Україна - єдиний хостинг-провайдер в Україні, який сертифікований за стандартом безпеки PCI DSS, і ми знаємо, що номер карти, CVV-код і термін дії зберігати ні в якому разі не можна і, відповідно, не зберігаємо їх. Замість цього отримуємо від процесингу Visa / MasterCard унікальний код (токен) для кожної карти, який дійсний тільки для операцій між картою і нашою компанією. Тому, навіть якщо зловмисники отримають токени карт, то гроші перевести до себе на рахунок - не зможуть.