вересня 25

Система продажу доменів

Раніше користувачі, що бажають продати свій домен, писали про це у нас на форумі. Для зручності ми реалізували систему, яка дозволяє швидко публікувати оголошення про продаж і зручно переглядати їх.
 
Власники доменів можуть буквально в кілька кліків в розділі «Домени»Виставити свій домен на продаж, а потенційні покупці будуть бачити їх в розділі«Домени на продаж». У списку доменів на продаж для кожного домена виводиться ціна, контакти і додаткова інформація, зазначені їх власником. Покупець, який знайшов в списку відповідний домен, може зв'язатися за вказаними контактами з власником домену і домовитися з ним про оплату та передачі прав на домен.
 
На поточний момент виставити на продаж можна тільки домени, що знаходяться на нашому обслуговуванні (зареєстровані у нас або перекладені на наше обслуговування від інших реєстраторів).
 
Хочемо звернути увагу, що ми надаємо лише інструмент, що дозволяє продавцям і покупцям простіше знаходити один одного, і не виступаємо гарантом в угодах купівлі-продажу.
 
З детальною інформацією можна ознайомитися в нашій вікі.

Коментарі

ArtSite.org.ua
Полезный функционал! Спасибо!