серпня 19

Оновлене ядро маршрутизації мережі

Як розповідали раніше - ми підвищили пропускну здатність мережі, підключивши кілька додаткових 10G каналів до інтернет провайдерам, що дозволило підвищити зв'язаність нашої мережі з усіма регіонами України, а також збільшити пропускну здатність світових каналів. Але таке зростання не залишився непоміченим маршрутизаторами Juniper MX80, які почали працювати на межі своїх можливостей. Тому сьогодні був встановлений більш потужний маршрутизатор Juniper MX960, який дозволить нарощувати пропускну здатність мережі до 1,5 Tbit / s (1500 Gbit / s).

Тепер мережа обслуговують два маршрутизатора: Juniper MX480 і Juniper MX960, які встановлені в різних дата центрах. Дата центри в свою чергу об'єднані між собою оптичним кільцем і при виході з ладу одного з маршрутизаторів анонсувати мережі буде другий, у разі обриву кільця маршрутизатори зможуть працювати автономно по підключеним оптичним каналам до інтернет провайдерам.

Для забезпечення більшої надійності ми плануємо покупку ще одного Juniper MX960, який забезпечить повний резерв по обладнанню на випадок непередбачених ситуацій в майбутньому.

 

Коментарі

Bumble
Так держать! Молодцы!
Aleksej
Здравствуйте. Спасибо.
ArtSite.org.ua
круто!