Панель керування хостингом. Дизайн Інтерфейса \ Bad UX

Roman2009
3 роки
1
Цікаво, розробники нового UI пробували користуватися меню панелі керування? \r\nУ мене наприклад взагалі не виходить спіймати курсором полосу прокрутки яка товщиною пару пікселів. \r\nПри тому навігація через клавіатуру взагалі не працює.\r\nЧи ви лише там тачскріном користуєтесь?cdn.adm.tools/forum_message/0000/0005/1766/ukraineinterf.png
karlov
3 роки
2
Полоса прокрутки в даному випадку більше служить для простого інформування про поточне положення, ніж для прямого використання.

Чи пробували ви прокручувати меню колесом миші, наводячи курсор на область з ним? Це набагато простіше і швидше, ніж перетягувати індикатор на самій полосі.

cdn.adm.tools/forum_message/0000/0005/1789/2021-01-20_16-27-35.gif
uastudiopro
10 місяців
0

Розділ "База даних"
https://adm.tools/hosting/account/<номер_акаунта>/mysql/databases/

В списку баз даних раніше можна було в один клік перейти на phpMyAdmin конструктор по вибраній базі. Зараз це робиться в дві дії на тій сторінці, але найбільша незручність в тому, що навіть після розкриття цього акордеону (спойлера) саме посилання знаходиться під такими небезпечними посиланнями як:
очистити базу даних та видалити базу даних. Звісно через це друга дія ще й заповільнюється. Це як переходити через дорогу по пішохідному переході, де літають машини на швидкості 100км/год. Якщо вам не важко верніть будь-ласка phpMyAdmin перехід в список, або іконку (скорочену версію). Досить часто користуюсь базами. Дякую.

karlov
9 місяців
1
після розкриття цього акордеону (спойлера) саме посилання знаходиться під такими небезпечними посиланнями як: очистити базу даних та видалити базу даних

Кнопки, пов’язані з phpMyAdmin, тепер виводяться в правій частині меню.

Щодо кнопки входу для згорнутих БД — цю пропозицію буде розглянуто пізніше.

uastudiopro
9 місяців
0

Помітив зразу. Дякую. Вже безпечніше. Настрій піднявся.

Щодо кнопки входу для згорнутих БД — цю пропозицію буде розглянуто пізніше.

Дякую