березня 18

У кілька разів більше оперативної пам'яті і дискового простору в нових тарифах VPS

З кожним днем ростуть потреби сайтів в додаткових обчислювальних потужностях. Для того, щоб йти в ногу з часом Хостинг Україна представляє нові тарифи VPS на базі операційної системи Linux. У нових тарифах збільшується обсяг оперативної пам'яті в кілька разів, а також збільшується місце на SSD дисках.

Таке значне здешевлення вартості ресурсів дозволить багатьом клієнтам скористатися гнучкістю VPS серверів для запуску проектів, які мають підвищені вимоги до обчислювальних ресурсів або ж використовують нестандартне програмне забезпечення.

Зменшена вартість оренди доповнює інші переваги VPS від компанії Хостинг Україна, серед яких відсутність обмежень по трафіку, можливість додаткового замовлення необхідної кількості IP адрес, стабільність роботи.

Послуга VPS вдає із себе оренду частини сервера з гарантованими ресурсами, такими як процесор, оперативна пам'ять і SSD диск, які повністю знаходяться у вашому розпорядженні. Вам дається повне управління операційною системою, її налаштування, установка необхідних програм, яких наприклад може не бути на віртуальному хостингу. Мінусом роботи з VPS є необхідність мати базовими навичками адміністрування операційної системи Linux.

Замовити та оплатити послугу VPS, а також ознайомитися з поліпшеними можливостями на нових тарифах ви можете на сайті Хостингу Україна, в розділі VPS.

 

Коментарі

eugen.kiev
Новость просто отличная! Эти изменения касаются старых аккаунтов? Или применимы только к новым?
rudenko
Применимы только к новым.
evgenij.malikov
Планируется ли применить к старым?
rudenko
Вы можете перейти на новый тарифный план, главное, что б в нем было больше дискового пространства так как технически не получается уменьшить размер диска. Для этого создайте обращение в службу техподдержки "Прошу сменить тарифный план для VPS #123 на тариф SSD VPS 4G"
kysil
1 Сore + 4096 = 21.84 $
Дуже дорого! Зробіть хоча б 2 ядра Xeon E5-2680 v3 @ 2.50GHz, тоді можна було б перейти до вас від європейського провайдера.
rudenko
Для того, щоб придбати серверне обладнання європейський провайдер бере кредит за ставкою 1-2% в рік, у нас в Україні ставка 20%, плюс ризики інші.
Тому конкуренція з європейськими компаніями щодо цін не краща ідея.
kysil
Станьте першими, ризикніть. Впевнений, отримаєте більшу половину тих користувачів, що зараз обслуговуються у європейського (насправді американського) провайдера.
rudenko
Я же не проти, дайте кредит під 2% і ми це зробимо :)
rotvellerr02
100%
flugger.ukraine
Головне - якість роботи! Якщо хостинг для роботи, все виправдається. Якщо для особистих потреб, ну тоді треба обирати, якість, або кількість ;)
Я завжди порівнюю якість! Тому, вже багато років, разом з hosting Ukraine ))
didashko
Здравствуйте. У меня тариф SSD VPS 4G (2017), как мне перейти на тариф VPS 8G ?
rudenko
У Вас в тарифе SSD диск 60Gb, тут диск 50Gb, перейти можно только самостоятельно перенеся машину на новый VPS. Увеличивать диск мы можем, а вот при уменьшении можно потерять все данные на виртуальной машине.
didashko
На новом тарифе VPS 8G на который я хочу перейти, не 50Гб, а 90Гб диск! Самостоятельный переезд - это не дело, с таким успехом я могу переехать к любому другому хостеру с лучшими тарифами. С вами сотрудничаю уже более 4х лет, за это время уже повышал тарифный план, на данный момент мой сервис уже упирается в ресурсы. Если бы я имел возможность простого перехода, я бы не рассматривал переезд от вас. Будьте лояльнее к своим клиентам...
Вам стоит обратиться в технический отдел для смены тарифного плана с 4G на 8G.
Тут вышло недоразумении с описанием ситуации и ее интерпретации. Так как судя по ответу подразумевалось что-то в этом духе "Как мне перейти на тариф 4G по новым
ценам".
didashko
Спасибо, напишу запрос в техподдержку.
didashko
Написал в техподдержку. Оперативно ответили и провели все необходимые работы по переходу на тариф 8G. Спасибо !!