листопада 16

Відкрита реєстрація доменів в зоні .BIBLE

.BIBLE - новий тематичний домен верхнього рівня. Домен був делегований спеціально для створення онлайн-ресурсів, безпосередньо пов'язаних з Біблією.

В першу чергу домен в зоні .BIBLE дозволяє об'єднати на одній платформі різних людей зі схожими поглядами на християнство і Біблію. Домени в зоні .BIBLE мають більш зрозуміле і запам'ятовується назва для людей, готових ділитися і поширювати інформацію про Біблію в онлайн-просторі.

Біблія є однією з найпопулярніших книг в світі. Вона перекладена більш ніж на 3200 мов, що робить її самої перекладної книгою в світі.

Які переваги нового домену .BIBLE?

  1. .BIBLE об'єднує людей, окремі групи, церкви, організації в одному місці.
  2. Ім'я домену відразу висвітлює тематику сайту і контент, що дозволяє чітко ідентифікувати Ваш сайт в інтернеті.

  3. Значно полегшує пошук контенту, пов'язаного з Біблією.

  4. Ви отримуєте короткий веб-адресу з словом .BIBLE

  5. Зміцнює ранжування для пошукових систем при знаходженні контенту, пов'язаного з Біблією.

Вартість доменів в зоні .BIBLE не найдешевша, ціна стартує від 3678 грн. і доходить до 4248 грн. за 1 рік реєстрації домену - ціна залежить від Вашогостатусу партнера.

Але в честь запуску нового домену ми вирішили до кінця 2018 роки знизити ціну на перший рік реєстрації домену .BIBLE до 2150 грн.

Також хочемо звернути увагу на правила реєстру .BIBLE і заборонений для розміщення контент - пункт "5.4. PROHIBITED CONTENT": Неповага до Бога, до Біблії або який висміює почуття віруючих, непристойний або порочить честь контент, продаж лікарських препаратів і т.д.