січня 24

Відкрита реєстрація доменів в 16 нових зонах: .TRADE, .WEBCAM, .DATE, .LOAN, .WIN, .MEN, .STREAM і ін.

Сьогодні ми додали підтримку ще 16 тематичних доменів:

.BID .TRADE .WEBCAM .CRICKET
.PARTY .SCIENCE .DATE .FAITH
.REVIEW .ACCOUNTANT .DOWNLOAD .LOAN
.RACING .WIN .MEN .STREAM

У цих зонах відсутні будь-які специфічні правила або обмеження. Це означає, що зареєструвати тематичний домензможе будь-хто.

На честь додавання нових доменних зон ми вирішабо запустити акцію - перший рік реєстрації будь-якого з цих доменів за 380 грн.
Зверніть увагу: акція не поширюється на Преміум домени.

Перевага тематичних доменів полягає в тому, що на відміну від звичних багатьом .com, .net або com.ua, in.uaвони відразу позначають тематику сайту - до якої сфери діяльності він належить. Це дуже зручно в разі, коли користувачі знаходять Ваш сайт в інтернеті.

Припустимо, домен в зоні .LOAN допоможе відразу позначити, що Ваш сайт безумовно пов'язаний з позикою або кредитами. Крім надання самих позик тематика сайту може бути: надання юридичної допомоги по кредиту, надання інвестиційних або банківських послуг.

також доступний трансфер доменіввід іншого реєстратора.

Хочемо ще звернути увагу, що всі тематичні домени ми реєструємо безпосередньо в реєстрі доменної зони, без будь-яких посередників або реселерів. Це означає, що всі операції з доменом виконуються миттєво, а вартість доменів формується без будь-яких націнок з боку партнерів.