вересня 18

Оплата за хостинг через популярну платіжну систему Portmone

Portmone.com - це одна з перших систем, яка дала можливість легко і просто оплачувати комунальні послуги. Ситема швидко і легко завоювала серця тих, хто не любить стояти в чергах в банку з квитанціями. Багато наших клієнтів неодноразово писали нам, з проханням підключити цю платіжну систему і дати можливість оплачувати через неї послуги. Тепер ми з радістю повідомляємо, що така можливість реалізована. При оплаті послуг можна вибрати спосіб оплати "Portmone", після чого ви будете перенаправлені на сайт платіжної системи, де зможете здійснити оплату карткою або вказати свій логін і пароль від сайту Portmone і здійснити оплату послуг хостингу.

Процесинг платежів виробляє банк Аваль, тому власникам платіжних карток банку Аваль рекомендуємо проводити платежі через розділ Portmone, навіть якщо немає рахунку в цій системі.

На жаль на даний момент, платіжна система не надає можливості хостинговим компаніям автоматично виставляти рахунки клієнтам на сайті portmone.com, тому ви не зможете підписатися на отримання рахунків від Хостингу Україна і отримувати їх через сайт portmone.com.

Коментарі

ArtSite.org.ua
Еще один плюс себе поставил "Хостинг Украина"
так держать!