грудня 20

Продовження послуг без авторизації

Коли хочеш заплатити за хостинг, а замість оплати займаєшся відновленням пароля, відключенням двофакторної аутентифікації і несподівано витрачаєш багато часу нема на то, що планував. Коли бухгалтерії потрібен рахунок на оплату хостингу в той час, як адміністратор хостингу у відпустці або, наприклад, коли не працює пошта через те, що не сплачено домен і відновити пароль неможливо. Тепер це в минулому, адже Хостинг Україна прагне зробити послуги, які будуть займати якомога менше часу, а ви зможете зосередитися на важливих завданнях.

У нижній частині сайту додано посилання «Оплата послуг», яка дозволяє сплатити послуги без авторизації в панелі управління.

 

У формі необхідно вказати послугу, за яку проводиться оплата, пошту облікового запису власника послуги, після чого для послуг, оформлених на компанію буде сформований рахунок, а для приватних осіб або ФОП доступна оплата картою.

Крім цього, в кожному листі з нагадуванням про оплату, буде відправлятися посилання на скачування рахунку або оплату банківською картою, без необхідності введення логіна і пароля і проходження двофакторної аутентифікації.

Коментарі

Aleksej
Спасибо. У меня 3-5 раз была ситуация, когда клиенты просили оплатить за них хостинг, но без доступа к их аккаунту я не мог.
rudenko
Это одна из причин по которым мы сделали такой функционал. Нередко обращаются владельцы сайтов, когда они не могут связаться с вебмастером. Доступа в панель управления у них нет, а срок действия хостинга - истек.