листопада 28

Додана підтримка PHP 7.4

28 листопада вийшла нова версія PHP 7.4. У наших клієнтів є можливість першими оцінити переваги нової версії, оскільки ми вже встигли додати її підтримку на віртуальному і бізнес хостингу. У цьому релізі розробники PHP вже типово для гілки PHP 7 зосередилися на поліпшенні продуктивності та додали підтримку нових конструкцій мови, які роблять код більш читабельним і легко підтримуваним. Деякі можливості мови були оголошені застарілими, так що краще перевіряти роботу сайту з новою версією на тестовій копії.
 
Серед нововведень для розробників зустрічайте:
  • Додані стрілочні функції (більш лаконічна форма написання замикань)
  • Покращена підтримка типізації (тип тепер можна ставити і для властивостей класу; додана підтримка ковариации параметрів і значень)
  • Доданий оператор присвоювання значення або NULL (коротша форма запису виразів на кшталт "якщо лівий параметр не існує або дорівнює null, привласнити йому значення правого параметра")
  • Доданий оператор розпакування (...) для масивів
  • Слабкі посилання (посилання на об'єкти, які не заважають їх знищення)
  • І ще велика кількість невеликих змін і поліпшень
Популярні CMS активно займаються сумісністю з PHP 7.4. Наприклад, Wordpress оголосила підтримку нової версії починаючи з релізу 5.3, який вийшов на початку листопада. Розробники Joomla в версії 3.9 також активно займалися сумісністю з PHP 7.4, і в останніх релізах домоглися значних результатів у цьому питанні.
 

Коментарі

vps201
Так быстро добавили новую версию ! Вы лучшие!
vasilevigor
йехххуу
Aleksej
Большое спасибо.