Акция!  Домен 34 грн, домен 55 грн, домен  - 200 грн домен  - 65 грн, домен  - 99 грн, домен  - 56 грн!, домен  - 425 грн!
Мы используем cookie-файлы
Для оптимизации работы нашего сайта мы используем cookie-файлы. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
  • RUB
  • USD
  • EUR
  • UAH
Чат техподдержки
Вы являетесь клиентом?
  • +38(044) 392-74-33  Киев
  • +38(057) 728-39-00  Харьков
  • +38(056) 794-38-31  Днепр
  • +38(032) 229-58-93  Львов
  • +38(048) 738-57-70  Одесса
  • +38(093) 170-15-42  Life
  • +38(067) 400-88-44  Киевстар
  • +38(095) 630-90-82  MTC
  • +1(888)393-24-51  USA, Toll free
  • +44(131)507-01-14  Great Britain
  • +7(499) 348-28-61  Москва

Пожелания и предложения. Стискання html/css/js

Форумы Пожелания и предложения Стискання html/css/js
yaroslav.romanenko
4 года
хостинг: есть
домен: есть
Стискання html/css/js
Користуюсь функцією стискання html/css/js від хостингу, коли весь код в 1 рядок/видалення відступів - оптимізація круто але якщо в коді є присутній JS і коментар там буде не багаторядковий /* */ а однорядковий // то нічого не буде працювати після нього, доводиться шерстіти весь код і видаляти/змінювати коментарі, може я щось не так роблю? Підкажіть. Дякую
eugen
4 года
хостинг: есть
домен: есть
Уточніть, будь ласка, які саме функції оптимізації використовуються (важливо знати повний список) і приклад js коду, на якому ми можемо відтворити помилку.
yaroslav.romanenko
4 года
хостинг: есть
домен: есть
В розділі "Настройки оптимизации сайта" увімкнув все крім :
Объединять пробелы
Удалять лишние кавычки
Переместить небольшие внешние JavaScript в HTML
Оптимизировать URL в атрибутах href и src
Согласовать META теги с HTTP заголовками

Далі в будь якому шаблоні html просто зробити вставку
<script>
//тут типу однорядковий коментар
alert('hello');
</script>
в такому випадку не спрацює алерт хело, так як після стискання код має вигляд <script> //тут типу однорядковий коментар alert('hello');</script>
Андрей
4 года
хостинг: нет
домен: есть
А можете дати посилання, по якому можна побачити проблему на Вашому сайтi?
Якщо Вам буде зручнiше - можем перевести бесiду в запит для ТП.
yaroslav.romanenko
4 года
хостинг: есть
домен: есть
Ну я то вже виправив собі ці помилки, але ось тут Простенький сайт - Для замовника як для себе я на головній додав
<script>
/* тут типу багаторядковий коментар */
console.log('Тут є коментар з /**/');
//тут типу однорядковий коментар
console.log('Тут є коментар //');
</script>

другий console.log не спрацьовує
Андрей
4 года
хостинг: нет
домен: есть
Сейчас на этом сайте у Вас не включены опции оптимизации и Вы говорите, что:

другий console.log не спрацьовує © yaroslav.romanenko


У меня не работает ни один console.log на главной странице.
К сожалению не могу разобраться как можно восспризвести изначально описанную проблему, поскольку включение опций, указанных Вами на своем сайте не привело к возникновению проблем.
Я предлагаю перенести общение в тикет, где мы сможем более детально обсудить проблему - создайте, пожалуйста, обращение в техотдел и попросите его перевести на Андрея. В обращении прикрепите скриншоты, на которых будет отображено восспроизведение ошибки. Спасибо
yaroslav.romanenko
4 года
хостинг: есть
домен: есть
1
Знайшов в чому проблема, увімкнув додатково стискання в рушії сайту і тому така ситуація (помилково надав сайт без оптимізація- однаковий рушій, однакові опції).
Питання вичерпано! Вибачте за тему не за адресою.
Участвовать в общении на этом форуме могут только
зарегистрированные пользователи.

Если вы уже зарегистрированы Вам необходимо войти на форум.

Тема закрыта по истечению срока давности.