Побажання та пропозиції. Додайте, будь ласка, українську

vitalixwork
9 років
2
Доброго дня. Зробіть, будь ласка, користування вашим сайтом набагато комфортнішим і додайте можливість для тисяч ваших клієнтів, які розмовляють українською вибрати її. Я якось піднімав це питання десь рік тому, але почув про програмне забезпечення яке тестувалось. До мене це питання також піднімалось і відповідь була схожою. Все виглядає так, ніби, на жаль, нічого нікуди не рухається.
Я хочу заходячи до вас на сайт відчувати, що мені була приділена увага, а не змиритись з тим, що мені пропонують. В усьомі іншому у мене нема претензій, а от української нема і як би я не хотів, а 10 з 10 не можу дати вашому сервісу. Додайте, будь ласка, вже нарешті українську.
Евгений В.
9 років
0
Можу Вас запевнити - розробка багатомовного інтерфейсу та переклад системи на декілька мов ведуться.
Строки реалізації сказати не можу, оскільки давати терміни впровадження будь-якого функціоналу до його офіційного релізу заборонено внутрішніми правилами компанії.

Все виглядає так, ніби, на жаль, нічого нікуди не рухається.© vitalixwork

Ми ніколи не анонсуємо "майже готовий", або "ось ще трішечки і воно запрацює" функціонал. Це дуже погана практика.
Загальний об'єм програмного коду становить близько полутора мільйонів рядків. Досить велику частку потрібно переробити. Крім того переклад на декілька мов (українська, англійска) - це також величезний шмат роботи. Ще слід зважати не те що це, нажаль, не єдина важлива робота у контексті розвитку хостингу та покращення якості обслуговування.
Тому потрібне лише терпіння.
barin13
9 років
0
Насправді, наразі вже працює команда перекладачів.
Можете бути певні, ми найперші, хто зацікавлений у його впровадженні. Як тільки переклад буде готовий, ми одразу ж це анонсуемо.
touzhgorod
9 років
0
сподіваюся також на переклад
barin13
9 років
1
Переклад контрольної панелі на українську мову відкрито у бета-тестовому режимі.
cdn.adm.tools/forum_message/0344/63/08255t4h4f.jpg

Одразу зауважимо, що наразі все ще ведуться активні роботи з перекладу та правки багів.
Також заздалегідь приносимо вибачення за можливу наявність граматичних або лексичних помилок. Сподіваємось на Ваше розуміння та участь у подальшому вдосконаленні перекладу.
rudenko
9 років
0
Переключити мову можна в розділі "Персональні дані"
novoplastech
9 років
-5
Доброго всім дня. Шановні власники .ukraine.com.ua чудова назва, прекрасні послуги, відповідна якість. Але все на іноземній, не рідній мові для багатьох ваших клієнтів в тому числі мене. Я сьогодні теж попробував підняти це питання. Я хотів би щоб головна сторінка була на українській мові по застереженню, а уже кожен хто собі захоче може включити для себе любу іншу мову. Думаю що тут проблема не тільки або не стільки в технічних трудностях, мені здається це громадська позиція власників. Можливо я помиляюсь, але вже більше року обіцяєте і версії в Українській мові не має.
Евгений В.
9 років
0
Можливо я помиляюсь, але вже більше року обіцяєте і версії в Українській мові не має.© novoplastech

Перечитайте будь ласка тему до Вашого повідомлення ще раз:
Переключити мову можна в розділі "Персональні дані"© Илья

Наразі іде бета-тестування україномовного інтерфейсу, і Ви можете в ньому прийняти активну участь.
Евгений В.
9 років
0
Зараз важлива сам вичитка можливих стилістичних, грамматичних та інших помилок. Якщо такі будуть знайдені - просто відкрийте нове звернення з описом помилки на сторінці Техническая поддержка клиентов
Тема закрита.