Панель керування хостингом. Українська мова інтерфейсу

melar
11 років
0
Прикро що такий крутий хостинг з патріотичною назвою Ukraine зовсім не задовільняє елементарне бажання (вимогу) використовувати українську мову інтерфейсу. Російська соцмережа Вконтакті (та не тільки) і те дає таку можливість. Тільки не пишіть що це нікому не потрібно і на це потрібний додатковий персонал та великі гроші. Адже на підтримку прямого московського номеру кошти є...

Тож коли можна очікувати запровадження даної опції?
Андрей
11 років
1
Ця тема неодноразово обговорювалась, якщо Вам цікаво її закінчення - скористайтесь, будь ласка, пошуком по форуму.
Порівняння цін створення певного програмного продукту з ціною підтримки телефонного номеру далеко не логічне.
Ще було б не погано, якби Ви не ставили провокаційних запитань, які близькі до теми українофобства, схиляючи думку до того, що нібито дана компанія підтримує розвиток цього напрямку політтечії, адже це далеко не так.
Дякую.
melar
11 років
0
Я перечитав усі теми по даному питанню... Але відповіді окрім того що це "КОЛИСЬ БУДЕ" не побачив. Конкретизуйте терміни??!

Стосовно вищенаписаного Вами я ще також не розумію, чому при телефонному дзвінку у службу підтримки зі мною ведуть бесіду виключно російською? Не часто правда дзвонив, але коли це робив то так і було. У письмовому варіанті відповіді дають українською, тут претензій немаю.
Андрей
11 років
0
Терміни реалізаціі будь чого, що вимагає уваги розробників (программістів), заборонено правилами компанії озвучувати з об'єктивних причин.

Взагалі на телефонні дзвінки оператори (наскільки я знаю) намагаються відповідати мовою клієнта, що є не тільки правильно з точки зору правил роботи з клієнтом (якості співробітника), а й проявом ввічливості (людської якості). Думаю саме в такому руслі і потрібно/будемо працювати.
melar
11 років
0
Mail.ru, yandex, gismeteo і т.д. знайшли можливість вже дуже давно реалізувати український інтерфейс. Так, можливо приклади недоречі, адже вони корпорації-гіганти, але ж ви також прагнете такими бути, правда? Окрім того не зрозумілим є першочергова позиція хостера, який між іншим розпочинав рости і розвиватися в Україні і продовжує надалі, створення базового інтерфейсу російською, а не українською. Як це так? Уявіть якби Yandex чи Mail.ru або ок - Jino (це ж потужний хостер Росії) хостер розпочали до прикладу з таджитської?

Теми українофобства я не порушую, я намагюсь для себе зрозуміти логіку компанії...
tark
11 років
0
Думаю, що якщо розвиток планувався по всій території СНД, то і мова обиралася з тим розрахунком, що б бути зрозумілою більшості на всій території.
Андрей
11 років
0
І саме тому і Jino не починали з таджитської
melar
11 років
0
Якщо розвиток планувався на території СНД то чому ж маркетологи на старті зробили два великих промахи?
1) Навза хостингу Ukraine - що саме по собі погано для такої стратегії
2) Домен другого рівня, ще й в українській зоні com.ua?
tark
11 років
0
1) Компанія українська - пропонує якісний хостинг на території України (спочатку, зараз не тільки тут), так що тут все добре.
2) Коммерційна компанія зареєстрована в Україні на коммерційному домені com.ua відповідно до законодавства і самої суті зони com.ua.
melar
11 років
0
Я написав що це погано з точки зору маркетингу і нелогічно, а пояснення чому вони так зробили недоречні, це й так зрозуміло.
tark
11 років
0
Я вважаю, що дії і цілі керівництва компанії - це справа тільки керівництва, і вимагати пояснень такого характеру сенсу абсолютно немає.
Що ж до якості обслуговування, я згоден з пунктом про спілкування з клієнтом мовою клієнта, якщо знання мови працівником компанії достатнє для того, що б його пояснення були цілком зрозумілі. Інакше краще хай він висловлюється россійською, але без погіршення інформативності.
melar
11 років
0
Якийсь литовський хостер розпочинає з литовської, латвійський з латиської а не російської, бо вона перспективніша на території СНД. Між іншим ці республіки з колишнього СРСР і російськомовного населення там вистачає, але категорія мислення там інша. Чого власне й бракує менеджерам Ukraine.com.ua

Чергову тему української локалізації можна закривати. Ви всеодно не працюєте у даному напрямку і судячи з відповідей, цього може ніколи й не трапитись, нажаль. Вашу позицію я для себе остаточно з'ясував.
tark
11 років
0
Порівняння некорректне, ці країни виставляють свою самобутність напоказ, приймаючи дивні закони, що регулюють навіть те, які послідовності літер можно використовуваті в іменах людей. До зручності користувачів мова їх інтерфейсу не має аж ніякого значення.
zaga89
11 років
0
Повнiстю пiдтримую melar, був дуже здивований НЕ знайти Української мови на Українському хостингу))) Плекаю надiю що цей недолiк буде усунено)
melar
11 років
0
Знаєте, це як запитали якогось вебмастера на запорізькому порталі, а де мовляв українська версія, бо російська і англійська були, а той відповів: "Украинский? А я что-то даже и не задумывался что это вообще нужно...". Вся справа в грошах. Адже в Україні загалом помилково вважають що більшість людей потребує російської, при цьому забувають що чомусь найпопулярнішими є гурти Океан Ельзи, ВВ, Скрябін, Друга Ріка, Скай і т.д., і самі наспівують їм в такт українською. Загадковий народ всі ці українці...
melar
11 років
0
Tark, між іншим це не Литва чи Латвія приймає дивні закони, а якраз навпаки Україна творить чудеса, коли захищає, рятує від зникнення "вимираючу" російську мову. Даний хостер яскраве тому підтвердження. Але знову ж таки справа в цільовому ринку, а в гордого хостера Юкрейн напрямок чітко проросійський от і все, бо так можна скосити більше бабла і який сенс заморочуватись на купці бандерівців.
Андрей
11 років
0
Дивні, у Вас, хлопці, поштові доменні імена:
@bk.ru
@list.ru
Хоча ні, все вірно RU - Рідна Україна. Молодці.
zaga89
11 років
0
А до чого тут поштова адреса? мова йде про хостинг який позицiонуе себе як UKRAINE.COM.UA , а фактично Української мови немае....а поштову скриньку маю на Mail.ru тому що стабильный почтовий сервiс... Я не шукав хостингу по нацiональнiй ознацi, просто дивно виходить з мовою)))
melar
11 років
0
Андрію, ти точно не уважний, адже саме портал Mail.ru, який я з самого початку ставив у приклад, де у мене і zaga89 зареєстровані поштові скриньки якраз присутня українська мова інтерфейсу і це на російському ресурсі!!! Обломчик одначе... :)
Андрей
11 років
0
Я пом'ятаю з чого почалась розмова. А якщо Ви були уважні, то тема, яку Ви розпочали, вже обговорювалась на форумі. І від імені адміністрації компанії було повідомлено, що в планах є реалізація декількох мов інтерфейсу для сайту ukraine.com.ua.
Необхідності кожного тижня розпочинати обговорення тієїж теми не має.

Також я хочу ще раз наголосити, що хостинг не позиціонує себе, як ukraine.com.ua - це доменне ім'я для сайту компанії. Фантазувати на тему позиціонувань не варто. Я усвідомлюю, що Ви дорослі люди зі своїми точками зору, і що Ви (як і я) завжди впевнені в своїх словах, переконаннях і життєвих пріорітетах, тому я на меті не ставлю для себе завдання переконати Вас в тому, що таке хостинг, що таке хостинг Україна і як він себе позиціонує, адже, шансів дійсно передати Вам мої знання стосовно всіх внутрішніх аспектів побудови компанії, реалізації її функціонування, і дерева формування завдань від процесу зародження ідеї до її фактичного втіленння в програмний продукт, не багато. Тому пропоную зупинитись на цій позитивній ноті нашого спілкування. Закрити тему і чекати реалізації різних мов сайту, не тільки української. І щоб не перетворювати таку гарну розмову в неконструктивні сперечання пропоную адміністрації форуму закрити її.
melar
11 років
0
Ок, якщо планується розширення мов інтерфейсу, тоді це все що й хотілось почути, ну і звісно приблизні терміни. Але нехай вже буде так. І ще важливий момент. Тему закривати не варто, адже проблема появи аналогічних тем на форумі саме у тому, що вони не доступні для обговорювання. До прикладу, коли у мене постало дане питання, я не зміг висловити свої думки та уточнити деяких моментів, прочитавши попередні схожі. Саме тому довелось знову створювати таку тему. Завтра з'явиться знову хтось, кого бентежитиме дане питання і він знову створить ще одну тему, бо дана буде закрита. Якби питання української мови було не потрібним, тут не було б таких обговорень в черговий раз. Це власне й потрібно прийняти до уваги.

Найважливіше у даній ситуації - це РОЗУМІННЯ НЕОБХІДНОСТІ хостером розширення функціоналу багатомовності, та в першу чергу пріоритетності української мови. Більше у мене немає питань, вимог чи побажань.
Тема закрита.