• UAH
  • USD
  • RUB
  • EUR
  • +38(044) 392-74-33  Киев
  • +38(057) 728-39-00  Харьков
  • +38(056) 794-38-31  Днепр
  • +38(032) 229-58-93  Львов
  • +38(048) 738-57-70  Одесса
  • +38(093) 449-04-21  Life
  • +38(067) 400-88-44  Киевстар
  • +38(095) 630-90-82  MTC
  • +1(888)393-24-51  USA, Toll free
  • +44(131)507-01-14  Great Britain
  • +7(499) 348-28-61  Москва

CMS WordPress. Прошу помощи по оптимизации Wordpress

Форумы CMS WordPress Прошу помощи по оптимизации Wordpress
komar.denis
05.01.2016
хостинг: нет
домен: нет
Прошу помощи по оптимизации Wordpress
Приветствую!

Ребята, кажется я уже окончательно запутался! На данном хостинге около недели. Проблема следующая: на старом хостинге (пользовался бесплатным Byethost), при проверке сайта средствами PageSpeed, результат был 79/89. После переезда эти показатели просели до 58/76.

На старом хостинге пользовался только плагином W3 Total Cache и все было более менее, а тут я в полном отчаяние. Пробовал менять на плагин WP Super Cache, ставил дополнительно Autoptimize... Как-то одинь раз удалось поднять показатели до 67/80, но потеряв голову от бешенства опять что-то напортачил ))

Честного говоря, думал, что после переезда на платный хостинг с сервером на Украине эти показатели будут выше.

Так как не сильно силен в этих вопросах прошу вашей помощи.

Адрес сайта: Gallery 33 | Галерея 33 - магазин художественной фотографии
Grim_Reaper
05.01.2016
хостинг: есть
домен: есть
4
Претензії для головної сторінки
1. Вимкнути блокування відтворення JavaScript і CSS у вмісті вгорі сторінки
На вашій сторінці є ресурси CSS (13), які блокують завантаження. Це спричиняє затримку відтворення сторінки.
Якщо натиснете на показати деталі, вам покаже які саме файли спричиняють проблему. Об'єднайте це все в один файл і підключіть, або всуньте це в головний файл шаблону, або просто відкладіть завантаження. JavaScript можна відкласти його завантаження чи використати асинхронне завантаження.

2. Зменшити час відповіді сервера
Тест показав, що ваш сервер відповів через 0,88 секунди
Ця претензія, скажімо так, один раз час відповіді буде таким, інший раз буде в 0,28 секунди. Тут нічого не вдієш. Це до хостера.

3. Скористатися кешуванням веб-переглядача
Якщо налаштувати термін дії чи максимальну давність статичних ресурсів у заголовках HTTP, веб-переглядач відтворюватиме раніше завантажені ресурси з локального диска, а не з Інтернету.

Ай справді, чому немає налаштованого кешування. Спробуйте це в налаштуваннях сайту в хостинг панелі зробити чи за допомогою .htaccess (як то робиться швидше дізнаєтесь в гуглі). І забудьте про плагін, .htaccess це робить швидко, легко і без навантаження на двигунець вордпрес.

Це дуже суттєво покращить результати. Надіюсь я вам допоміг.
komar.denis
05.01.2016
хостинг: нет
домен: нет
Ай справді, чому немає налаштованого кешування. Спробуйте це в налаштуваннях сайту в хостинг панелі зробити чи за допомогою .htaccess (як то робиться швидше дізнаєтесь в гуглі). І забудьте про плагін, .htaccess це робить швидко, легко і без навантаження на двигунець вордпрес. © Grim_Reaper


Спасибо за доходчивое разъяснение. Всё, что я нашел в гугле, сводится к добавлению в .htaccess кода такого плана:


<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType application/javascript 'access plus 1 year'
ExpiresByType text/javascript 'access plus 1 year'
ExpiresByType text/css 'access plus 1 year'
ExpiresByType image/gif 'access plus 1 year'
ExpiresByType image/jpeg 'access plus 1 year'
ExpiresByType image/png 'access plus 1 year'
</IfModule>

<IfModule mod_headers.c>
<FilesMatch .*\.(js|css)$>
Header set Cache-control: private
</FilesMatch>
<FilesMatch .*\.(gif|jpg|png)$>
Header set Cache-control: public
</FilesMatch>
</IfModule>

<IfModule mod_setenvif.c>
BrowserMatch 'MSIE' force-no-vary
BrowserMatch 'Mozilla/4.[0-9]{2}' force-no-vary
</IfModule>

FileETag MTime Size
<ifmodule mod_expires.c>
<filesmatch '.(jpg|jpeg|gif|png|ico|css|js)$'>
ExpiresActive on
ExpiresDefault 'access plus 1 month'
</filesmatch>
</ifmodule>

Ещё советуют включить сжатие добавлением в хедер
<?php
ini_set('zlib.output_compression', 'On');
ini_set('zlib.output_compression_level', '1');
?>


или в .htaccess


# compress text, html, javascript, css, xml:
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
# Or, compress certain file types by extension:
SetOutputFilter DEFLATE

Может я не туда копаю?

Что касается настроек сайта в хостинг панели, то стоит Кеширование - 1 неделя, а вы его не ведите. И как я понял, при заполненых "Статические файлы:" описанные выше mod_rewrite и mod_expire выполнятся не будут.
И совсем вводят в ступор "Настройки оптимизации сайта". Что нужно включать, а чего не нужно?
komar.denis
05.01.2016
хостинг: нет
домен: нет
Якщо натиснете на показати деталі, вам покаже які саме файли спричиняють проблему. Об'єднайте це все в один файл і підключіть, або всуньте це в головний файл шаблону, або просто відкладіть завантаження. JavaScript можна відкласти його завантаження чи використати асинхронне завантаження. © Grim_Reaper


Это решил с помощью плагина Autoptimize. Теперь из замечаний по данному пункту осталось только подключение шрифтов:
https://fonts.googleapis.com/…700|Roboto:400,700&subset=cyrillic,latin
А с ними что делать?
Grim_Reaper
06.01.2016
хостинг: есть
домен: есть
По тому, що знайшли в гуглі. Правильно знайшли, використовуйте ;-)
Что касается настроек сайта в хостинг панели, то стоит Кеширование - 1 неделя, а вы его не ведите. © komar.denis

Вибачте, я не тех підтримка і ваших налаштувань не бачу. Я такий самий користувач хостингу як і ви ;-)
Завантаження шрифта відкладіть. Помістіть код підключення шрифта в головний файл шаблону, в самий кінець <body>. Так він буде завантажуватись в самому кінці. Але якщо у користувача буде повільний інтернет, то він побачить як через кілька секунд після завантаження сторінки, шрифт зміниться. Буде якийсь стандартний веб-шрифт і зміниться на ваш теперішній.
Стосовно налаштувань в розділі "Настройки оптимизации сайта". Там нічого страшного немає, для початку увімкніть все що стосується мінімузування та кешування JS та CSS.
Участвовать в общении на этом форуме могут только
зарегистрированные пользователи.

Если вы уже зарегистрированы Вам необходимо войти на форум.

Горячая линия
(044)
392 74 33
другие города